Banktjenester

Når du skal ta opp et lån her hos oss, så er det noen ting som må være på plass. Det vil si at vi gir ut flere forskjellige lån til forskjellige behov. Om du skal låne til bil, bolig, forbrukslån eller andre ting. Vi er opptatt av å realisere dine boligdrømmer, men du må være villig til å spille på lag med oss. Vi har kanskje en rente som er god, eller at det kommer en god avtale når det kommer til egenkapital. Dette er noe vi kan tilby til våre kunder som er vanskeligere å få til for de større bankene. Jo bedre tid vi har til å få en innsikt i din betalingsevne og økonomi, dess enklere blir det for oss å ta en avgjørelse på din lånesøknad.

Boliglån

Når du kjøper bolig er vi avhengig av sikkerhet for beløpet. Dette vil si at du må stille med en 15-20% egenkapital for å få et boliglån hos oss. Har du allerede en bolig og skal kjøpe en til, så kan det være sikkerhet i den boligen. Dette er ting som kan regulere innskuddet ditt, og hvor mye du kan få låne.

Låne penger

Hvis du skal låne penger til en bil, så er vi avhengig av at du har en sikkerhet for en del av beløpet. En bil er som regel en kostnad og et objekt som ikke stiger i verdi på markedet, og derfor er det viktig for oss å ha en sikkerthet. Dette kan være i bolig eller ved hjelp av egenkapital. Renten på billån vil ligge høyere enn boliglån, men dette har noe med nedbetalingstiden å gjøre. Du kan når som helst ta med deg spesifikasjoner og pris på din drømmebil, så kan vi se hva vi kan gjøre. Vi gjør det vi kan innenfor våre rammer til å hjelpe deg, og hvis du kan vise til en sunn økonomi og betalingsevne, så er sjansen stor for at vi kan hjelpe deg.
Hvis du er ute for en uventet utgift, og trenger penger til noe fort. Så er det et forbrukslån vi kan hjelpe deg med. Dette er et lån du får uten at du stiller sikkerhet, og derfor kommer dette lånet med en høy rente og med en direkte nedbetaling av beløpet. Vi finner fram til en løsning over hvor lang tid du trenger til å tilbakebetale lånet.
Det er personlige årsaker til å ville låne penger til å dekke dine utgifter eller behov, og vi strekker oss langt for å kunne hjelpe deg. Du kan bruke vår lånekalkulator her på siden for å sjekke hvor stort lån du kan betjene. Det er en veiledende kalkulator, men den trenger ikke å stemme etter at vi har gjennomgått din økonomi. Det er flere ting som spiller inn, og dette har vi muligheten til å gå etter i sømmene. Dette er noe som er vårt fortrinn foran de store bankene. Vi er mer fleksible og gjør det vi kan for deg.

Totalpakke for forsikring

Når det kommer til forsikring stiller vi sterkt i en totalpakke. Hvis du er totalkunde her hos oss, så vil du nyte bedre av våre tilbud på forsikringer. Dette gjelder ikke alle produkter du kan få hos oss, men det kommer vi mer inn på under forsikringer.
Forsikringer er viktig for deg og dine verdier. Det ville vært veldig kjedelig om ditt hus ble rammet av fuktskader eller sopp og du ikke har dekt dette i din forsikring. Det som er viktig for oss er å vite hva vi forsikrer. Derfor anbefaler vi at vi tar et møte der vi snakker om de forskjellige spesifikasjonene på ditt hus, og på den måten kan vi kalkulere en risiko som bestemmer premien du må betale i løpet av et år.

Flere forsikringer o velje på

Vi har flere forsikringer vi kan tilby deg. Dette er på bil, båt, hus, person og verdisaker. En forsikring er for deg som vil minske risikoen på det du bryr deg om. Det vil selvfølgelig være forskjell på vilkårene når det kommer til forsikringene, men dette kan vi ta i et møte der vi kommer fram til det som er nødvendig for deg. Alle har forskjellige behov avhengig av boliger og biler, for eksempel, og ingen hus er like. Derfor er vi avhengig av informasjon rundt dine eiendeler.
På boligen din, så er det forskjellige forsikringer du kan tegne. Det kan være kun brannforsikring. Det er den billigste forsikringen du kan få, men da dekker forsikringen kun skader påført av brann. Hvis du vil bli dekt for flere hendelser, så vil det være en økning i pris og dekningsgrad. Vår superforsikring vil dekke de fleste skader som kan komme på din bolig, enten ved uhell eller forringning. Sopp, fuktskader, sprukne rør eller lekkasjer kan være ting som forekommer, og det lønner seg å være forsikret mot disse tingene når man har et hus som ikke er splitter nytt. Det vil være en egenandel på disse forsikringene, men dette kan du være med på å bestemme selv. Tar du en høy egenandel, så trenger du ikke betale like mye i forsikringspremie.

Smartere å forsikre for mye enn for lite

Innboet ditt er du også avhengig av å forsikre. Hvis huset ditt skulle brenne ned, så er det store verdier du har inne i huset ditt. Flere har gått på en liten smell ved å ikke forsikre den riktige summen for sitt løsøre, og dette er smart å unngå. Derfor kan du også sjekke ut innbokalkulatoren vår her på siden. Det avhenger av standard på boligen din, antall rom og andre sikkerhetstiltak som er på boligen. Du må regne ut alt du har inne i leiligheten. TV-er, sofaer, klær, innredning og andre ting. Derfor er det smartere å forsikre for mye enn for lite. Det vil også være en forskjell i dekningsgrad på ditt innbo. De vanlige forsikringene vil ikke dekke dine elektroniske gjenstander, men vi har en superforsikring som kan dekke dette. Du vil også kunne få en mindre egenandel ved å velge denne forsikringen. TV, PC og andre ting vil ikke være forsikret i samme grad som ved superforsikringen, og du vil kunne få en større verdi for dine ting. Ettersom du betaler for en større risiko vil vi kunne ta denne risikoen for deg.
Det vil også være muligheter for deg til å forsikre enkeltgjenstander eller samlinger. Dette dreier seg som kunstsamlinger, klokker, bunader og så videre. Ting du har som er av stor verdi kan du tegne egen forsikring på. Det vil være opp til 10.000,- i verdi uten at det er påkrevd taks. Eier du ting over denne verdien er du forpliktet til å få gjenstandene takstert av en takstmann og kunne legge fram dokumentasjon.
Det er kjedelig om det skulle brenne og bunaden går tapt. Sjekk ut hvordan du kan forsikre bunaden din her i dag. Det vil også være mulig å få en forsikring på mobiler og andre ting du tar med deg ut av huset, men dette er en reiseforsikring vi tilbyr. Du kan ringe oss for å høre hva vi kan få til før du skal ut på reise. Det fine med en reiseforsikring er at den gjelder for deg det øyeblikket du forlater boligen din. Vilkår vil du finne her på siden.

Eier du en gammel bil?

Hvis du eier en gammel bil, så vil det kanskje ikke være vits å forsikre denne med en stor sum. Hvis risikoen for at bilen stanser er høy, så vil forsikringspremien være høy også. Hvis du betaler mer for premien enn hva bilen er verdt, så er det ikke noen vits, rett og slett.
Kontakt oss i dag for å få hjelp til å finne ut hvilken bilforsikring som passer best for deg. Det kan være delkasko, kasko, eller superforsikring.
Hvis du har en bil du ikke bruker så mye, og som drar litt på årene, så vil det kanskje lønne seg å bruke en delkaskoforsikring. Hvis du har et lån på bilen, så vil det være nødvendig å ha kasko på bilen. Banken er avhengig av at verdien på bilen opprettholdes, og derfor må det foreligge en kasko. Kasko vil dekke deg uansett hvem som har skyld i en kollisjon. Du vil kunne velge mellom noen egenandeler her også.
En superforsikring lønner seg å bruke på en ny bil. Der reparasjonskostnadene kan være høye, så vil det lønne seg å ha en forsikring som dekker motor- og girskader. Dette vil være en trygghet for deg som har lagt inn en stor kostnad i et kjøretøy. Du er også sikret en leiebil fra det sekund bilen din ankommer verkstedet, og forsikringen din dekker dette.